2014-02-26 00:23:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne legyen türelmetlen

Napi horoszkóp február 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Annál jobban érezheti magát, minél tevékenyebben töltheti az idejét. A semmittevést most inkább érzi kárhoztatásnak és hátráltatásnak, mintsem pihenésnek. Ha azonban az egészsége megkívánja, inkább lazítson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Végre ki tudja mondani, mennyire szereti a partnerét. Ezzel nemcsak azt érheti el, hogy megállítja azt az elhidegülési folyamatot, ami kettejük közé az utóbbi időben éket vetett. Hanem azt is, hogy egészen új alapokra helyezi a kapcsolatukat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jó erőben van, fittnek és energikusnak érzi magát. Még ez esetben sem szabad azonban túlvállalnia magát. Ha minden este későig dolgozik, az még az ön végtelennek hitt energiakészletét is végképp lemerítheti.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valamit változtatnia kellene az életmódján, elsősorban a táplálkozását illetően. Az utóbbi időben maga is észrevehette, hogy túlságosan kezdenek kerekdedekké válni a formái. Ez még önnek sem áll jól. Válasszon egy szimpatikus diétát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Eddig tán megállta, hogy a háttérből figyelte a munkahelyi csatározásokat. Ma azonban feltámadhat önben is a régi becsvágy. Valóban, ha úgy érzi, hogy valamit ön tud a legjobban, akkor azt tegye is szóvá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szép szerelmi kalandba csöppenhet a mai napon. Ám lehet, hogy ez nem több puszta szemvillogtatásnál. Sajnos, a másik részéről lehet ez valamilyen hátsó gondolatból is. Különösen, ha ön magas pozícióban van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bármennyire fáradt, vagy akár beteg is ön, valószínűleg ma nem teheti meg, hogy teljesen kivonja magát a munkahelyi kötelezettségek alól. De arra azért van módja, hogy az otthonából dolgozzon, sőt akár irányítson is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy szerencsésebb napra számíthat a mai napon, még ha eddig a sors üldözöttjének is érezte magát. A szerelem is önre kacsinthat, és ebben egy különös véletlen is a kezére játszhat. Pénzügyekben is jó fordulat várható.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne legyen türelmetlen: mindennek eljön a maga ideje. Valamilyen szellemi termékét szeretné eladni, de eddig nem talált rá vevőt. Ne adja fel a keresést, de ne akarjon mindent azonnal. Az idő most valóban önnek dolgozik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha a régi álmai már ugyancsak messze vannak attól, mint ami a jelenlegi munkája, akkor ideje annak, hogy elgondolkozzon a pályamódosítás lehetőségein. Még semmi sincs veszve. De most kell döntésre jutnia.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Új lehetőségeket találhat üzleti és kapcsolati téren egyaránt. Nem biztos, hogy azonnal készpénzre váltható, amit megtalált, de nem árt jobban odafigyelni rá. Ami ma még csak kis üzlet, futó találkozás, az holnap naggyá teheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Talán jobb, ha ma ön kel fel legkorábban, és hagyja el a családi otthont. Borsos kedvében van, és ez nem dobná fel szerettei hangulatát. A lehiggadáshoz javaslom a hosszú sétát a munkahelyre. A mozgás feledteti a mérgét.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: